Zet jezelf op 1 en schrijf je in!

Aarzel niet langer, maar gun jezelf die eerste plek. Ik help je graag om uit het doolhof te komen van ‘anderen eerst en dan ik’.

N

30 minuten volledige aandacht voor jou

N

Minstens één waardevolle tip hoe jij jezelf op een liefdevolle manier op de eerste plaats kan zetten

N

Als bonus een ingesproken oefening om dagelijks te doen

N

Bellen, Skype of live

Lydia Spriensma-Sleijpen

Ik weet als geen ander hoe het voelt om anderen boven jezelf te stellen. Bijvoorbeeld omdat ik dacht dat een ander het meer nodig had dan ik. Of omdat een ander belangrijker was dan ik. En dat ik daarna wel aan de beurt zou komen, wat natuurlijk niet gebeurde omdat ik dan alweer iemand anders op de eerste plaats zette. Uiteindelijk werd ik daar niet gelukkig van. Ik was de verbinding met mezelf kwijt. Met vallen en opstaan heb ik geleerd om mezelf wèl op de eerste plaats te zetten. Om naar mijn behoeften te luisteren en ernaar te handelen. En dat is iets anders  dan egoïstisch zijn! En natuurlijk maak ik regelmatig de keuze om iemand anders op 1 te zetten, maar dan kies ik daar bewust voor.

Wil jij ook leren hoe je dat doet? Ik geef je graag handvatten zodat ook jij weer ervaart dat je er mag zijn. Sterker nog: dat jij de belangrijkste persoon bent in jouw leven!

 

 

Dit zeggen mijn klanten

Lydia’s coaching heeft mij erg gesteund tijdens een lastige periode. Door haar lessen heb ik de situatie beter kunnen accepteren en mijn eigen rol hierin ook.

Anoniem

Balans was voor mij het toverwoord dat ik daar elke keer mocht voelen en ervaren. Lydia straalde voortdurend die voor mij zo broodnodige balans uit. Ze stelde me op mijn gemak, nam alle tijd en ze overlegde steeds de oefeningen die ze met me wilde gaan doen. Nooit werd het zweverig. Ik vond het ontspannen, prettig en veilig, waarin er ook als het zo uitkwam, gelachen mocht worden. Van harte aanbevolen!

Hans

Plaats hier de shortcode van je formulier