Selecteer een pagina

Ontdek jouw pad naar zelfvertrouwen en geluk

Herken jij dit?

Je stelt hoge eisen aan jezelf en raakt gefrustreerd als je daar niet aan voldoet

Je wordt gek van dat kritische stemmetje in jou dat overal commentaar op heeft

Je houdt graag de controle over je leven, want loslaten vind je doodeng

Hoe zou het zijn als je…

Rust in je hoofd hebt op elk moment dat jij wenst?

Geen druk meer op je schouders en in je lijf voelt?

Je beter kan ontspannen?

Je makkelijker kan concentreren?

Voluit van het leven kan genieten?

 Innerlijke rust is zoveel meer dan ontspanning.

Het is je volledig realiseren van wat jij ten diepste bent: een krachtig en liefdevol mens.  

Van stresskip naar stress-skip

Een stresskip. Dat was ik absoluut. Ik stelde hoge eisen aan mezelf. In plaats van gas terug te nemen, zette ik nog een tandje bij.  ‘Iedereen is weleens moe’, zei ik vaak. Totdat ik opgebrand was. Het herstel duurde lang.

Ik ben blij dat ik een weg heb gevonden die leidt naar meer rust in mezelf.  Dingen die voorheen stressvol voor me waren, beleef ik nu echt anders. Soms denk ik: ‘Hier zou ik vroeger van in de stress geschoten zijn. Wat heerlijk dat ik daar nu anders mee kan omgaan.’

Dat gun ik jou ook! Daarom ben ik er voor gevoelige vrouwen die van chaos in hun hoofd naar rust in hun hoofd willen, zodat ze veel meer kunnen ontspannen en optimaal genieten van het leven. 

Kennismaken met Lydia

Innerlijke rust geeft je een stevige basis 

Vertrouwen

Je laat dingen makkelijker los en durft meer op jezelf en op het leven te vertrouwen

Blij met jezelf

Je voelt je zelfverzekerder en je accepteert jezelf zoals je bent

Beter omgaan met stress

Je leeft intenser en bewuster en kan beter met stress omgaan

Dit zeggen mijn klanten over mij

Wat was het snel wennen aan Lydia en aan elkaar. Dit heeft voor mij te maken met het gevoel van veiligheid dat Lydia van meet af aan weet neer te zetten/creëren. Aandacht, tijd en soms ook een spiegel om in te kijken. Fijn om deel te hebben genomen en handvatten aangereikt gekregen te hebben om mee te nemen in het doen en laten van iedere dag!

J.O. - v.B.

Ik vond het heel nuttig en fijn. Door de oefeningen kan je je hoofd goed leegmaken en je lichaam ontspannen. Je slaapt er heerlijk door. Bijzonder dat het eigenlijk heel eenvoudig is en toch zo doeltreffend. Lydia heeft een prettige stem, legt alles heel helder uit en is heerlijk rustig.

Ernie

Wil je NU al meer rust ervaren? Ontvang dan GRATIS mijn meditatie waarmee je direct resultaat boekt

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Dat is zo niet te zeggen.  Het klinkt paradoxaal, maar we leren bij mindfulness juist om het streven naar een resultaat los te laten. Bovendien  hangt het helemaal af van hoeveel tijd je wil investeren in jezelf. De uitnodiging is om dagelijks te oefenen, ongeveer een half uur per dag. De één ervaart na een paar dagen al een verschil, de ander na 3 weken of langer.

Wordt het vergoed?

Vanuit de zorgverzekering wordt mindfulness (nog) niet vergoed. Sommige werkgevers hebben een budget voor scholing, dus het is handig om bij je werkgever te informeren.

Ik kan niet stilzitten. Is dat erg?

Zodra je je aandacht naar binnen richt, is het gebruikelijk dat je te maken krijgt met de onrust in jezelf. Met deze onrust leer je juist om te gaan. 

Ik heb weleens gemediteerd maar ik kon mijn gedachten niet stoppen.

Het is een groot misverstand dat we tijdens een meditatie zonder gedachten moeten zijn. Gedachten komen en gaan en dat is heel normaal. Je geeft tijdens de meditatie ruimte aan je gedachten, je duwt ze dus niet weg.

Ik heb geen tijd om oefeningen te doen want ik heb een erg druk leven.

Eén ding is zeker: als je blijft doorgaan zoals je nu doet, dan blijf je krijgen wat je nu krijgt. Dan verandert er niks. Bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling kost tijd en vraagt toewijding. Zie het als een investering in jezelf waardoor je leven kan veranderen. Als je daar niet toe bereid bent, dan blijft alles bij het oude.

Dit zeggen mijn klanten 

Balans was voor mij het toverwoord dat ik daar elke keer mocht voelen en ervaren. Lydia straalde voortdurend die voor mij zo broodnodige balans uit. Ze stelde me op mijn gemak, nam alle tijd en en ze overlegde steeds de oefeningen die ze met me wilde gaan doen. Nooit werd het zweverig. Ik vond het ontspannen, prettig en veilig, waarin er ook als het zo uitkwam, gelachen mocht worden. Van harte aanbevolen!

Hans

Lydia’s coaching heeft mij erg gesteund tijdens een lastige periode. Door haar lessen heb ik de situatie beter kunnen accepteren en mijn eigen rol hierin ook. 

Anoniem

Boek mijn GRATIS online sessie 'De onrust voorbij' van 30 minuten en ontdek wat jij kan doen om meer innerlijke rust te krijgen